søndag den 19. februar 2012

Fædrenes løgne

Forfatter: Tom Egeland

Tom Egeland er en norsk anerkendt krimiforfatter. Dette er dog ikke en krimi, men en historie om en mands søgen efter sine familiære rødder.

Freelance journalisten Victor Scott beslutter at skrive en bog om fædrene i sin familie tre generationer tilbage. Researchen til hans bog bringer ham på en rejse rundt i verden, hvor han finder adskillige overraskende oplysninger om sine forfædre.

Historien er velskrevet og giver én lyst til at læse videre for hver side man når. Læsten som bogen er skrevet over kender man måske nok på forhånd, men der er tilpas mange overraskelser og uventede drejninger i historien, til at man nogle gange næsten ikke har lyst til at lægge bogen fra sig.

Det er nok ikke en bog, der vinder en stor, flot litteraturpris, men jeg nød at læse den i de stille stunder på min skiferie :)

3 kommentarer:

 1. Du har åbenbart også hentet energi på skiferien? Velkommen hjem og tak for indlægget, der giver stor lyst til at læse bogen!

  SvarSlet
 2. Ja, det var dejligt med lidt opladning af batterierne :) Anmeldelsen kunne dog godt have været skrevet bedre, men pyt nu med det. Det kan ikke blive lige godt hver gang ;)

  SvarSlet
 3. hier ist eine anleitung für waschnüsse in norwegisch :)
  http://www.vaskenotter.no/bruk-av-vaskenotter.html

  SvarSlet